Naar hoofdinhoud

Een maatwerk app...

 • doet wat je gebruikers ervan verwachten;
 • is overal eenvoudig zelf te beheren;
 • sluit naadloos aan bij software en data die je al hebt;
 • werkt plezierig, snel en intuïtief.

App laten maken? Zo gaat je (mobiele) app écht werken.

Een app laten maken draait niet om iOS of Android. Een mobiele app draait om snel en makkelijk, want dat bepaalt het succes van je app en dus ook van je business. Een app moet makkelijk zijn voor je gebruikers én voor jou. En dat is nou net het moeilijkst. Mooi, want bij Content Power houden we ervan om moeilijk makkelijk te maken.

Ontdekken hoe makkelijk het kan zijn?

Vrijblijvende powersessie

Boekings-app voor BestHotelOffers

Best Hotel Offers

Wij wilden een app laten maken die we eenvoudig aan kunnen passen, snel werkt en ons continu inzicht geeft in het gebruik. Content Power hielp ons aan een app die het allemaal heeft.

Lees de hele case

Een app laten bouwen gaat verder dan techniek

Natuurlijk, een app draait op techniek. Dus zorgen we er allereerst voor dat je app technisch vlekkeloos werkt. Maar we staren ons niet blind op techniek. Want het grote verschil maak je in design, functionaliteit en processen. Hoe begeleid je jouw gebruikers soepel door de app? Wat moeten ze kunnen en hoe stroomlijn je jouw mobiele applicatie met jouw proces? Daar denken wij óók over na.

Onze aanpak: Power Proces voor apps

De beste aanpak voor apps is een aanpak waarin business en brains samenkomen. Daarom starten we ons Power Proces altijd met een gezamenlijke brainstorm om jouw idee vleugels te geven.

Brainstormen
In een brainstormsessie bepalen we samen met jou wat de beste oplossing is om jouw app tot leven te brengen. Voor wie is de app? Wat is het niveau van de gebruiker? Welke alternatieven kennen ze of zijn ze gewend? Waarom is deze app van toegevoegde waarde en hoe bereiken we dat het beste? Je krijgt helder wat je nodig hebt voor je mobiele app.

 

Budget
Wat betekent de oplossing voor het budget? Wij geven je duidelijk inzicht in de kosten met onze offerte. Je krijgt daarbij ook een goed beeld van de fases die nodig zijn om je app te realiseren. Wij denken niet alleen over je business, maar ook voor je business: hoe je voor een behapbare prijs live gaat en duidelijkheid houdt over de kosten tot aan de eindstreep.

 

Bouwen & bijsturen
Na akkoord op de offerte starten we met de realisatie van je app. We delen het project op in heldere stappen, waarin we jou bij elke stap betrekken. Regelmatig overleggen we samen over design, functionaliteit en voortgang. Zo houd jij grip op je idee en zie je de vooruitgang op elk moment. Op naar een succesvolle app!

Bestel-app voor Kaashandel van der Stok

Kaashandel van der Stok

Wij wilden een app laten maken om het bestelproces voor onze bestaande klanten beter te maken. Content Power hielp ons met een progressive web app die het onze klanten én onszelf veel makkelijker maakt.

Lees de hele case

Voorbeelden van mobiele apps

Mobiele apps zijn er voor verschillende doeleinden. Het doel bepaalt in grote lijnen welke functionaliteiten de applicatie nodig heeft.

Je kan het zo gek niet bedenken…

 • bestel-app
 • besparings-app
 • voordeel-app
 • catalogus-app
 • kortings-app
 • leden-app
 • klanten-app

En wij hebben het gebouwd…

Bekijk enkele succesvolle apps

Gratis downloaden

Maak je app samen met Content Power

Je app laten maken betekent niet dat je er zelf afstand van hoeft te doen. Maak je app succesvol van idee tot lancering met Content Power. We nemen je mee in elke stap, zodat het jouw app is, wordt en blijft.

Zo zijn de meeste apps succesvol geworden:

Vrijblijvende powersessie