Content Power

Webapplicatie & app

Verschillende systemen, dezelfde gebruiker

Een app kan mogelijkheden bieden die via een website niet mogelijk zijn of niet logisch voelen. Vaak zijn websites meer bedoeld om nieuwe klanten aan te trekken en apps om bestaande klanten te bedienen. Wij denken graag mee hoe een app het beste ingezet kan worden om juist deze meerwaarde te bieden.

Tegelijk zijn wij er van bewust dat het hier om dezelfde klant gaat. Hoe zorg je ervoor dat de informatie op alle plekken hetzelfde blijft? Hoe voorkom je een nieuw account voor elk systeem? We kijken dus ook hoe we ervoor kunnen zorgen dat de website(s) en app(s) bij elkaar blijven horen.

Beheer app en website online

Niet alleen de klant verwacht makkelijk te kunnen wisselen tussen app en website zonder tegenstrijdigheden, ook in het beheer is het makkelijk als alles op dezelfde basis werkt. Dit kan enorm schelen in de realisatie en onderhoudskosten. Zowel in tijd als geld. Ook is één centraal systeem de beste garantie dat de informatie en werking op alle websites en apps gelijk blijft.

Dit systeem is overigens ook te koppelen met andere pakketten zodat ook die informatie en functionaliteit in de app beschikbaar komen.

Fixed price en heldere planning

Over het design en de details kunnen we gedurende het project brainstormen. Maar je wilt wel vooraf weten waar je aan toe bent als het gaat om prijs en planning. Dat begrijpen wij. Daarom werken wij in projecten altijd met een vaste prijs en een duidelijke planning.

Jan Niemantsverdriet

Op maat gemaakt

Heb jij een idee wat omgezet moet worden naar een webapplicatie, app of combinatie van beide? Dan vertel ik je graag waarom wij juist hierin uitblinken.

Webapplicatie laten maken

Met 20 jaar ervaring in de realisatie van webapplicaties zijn wij in staat elk concept succesvol om te zetten naar een online succes.

Portfolio

Benieuwd naar wat we kunnen? Neem dan een kijkje bij ons eerder gerealiseerd werk.

Eigen beheersoftware

Dagenlijks vele uren werk aan werken met systemen die niet afgestemd zijn op bestaande processen? Lees hoe het ook anders zou kunnen.

Contact

Neem contact op 

Content Power

Full Service Internetbureau

Sir Winston Churchillaan 299
2288 DC Rijswijk

 

Telefoon:

+31 (0)15 214 8308

 

Email:

info@contentpower.nl

Over Content Power

Wij realiseren branchespecifiek maatwerk. 
Hoe? Door het ontwikkelen van webapplicaties die perfect passen bij jouw onderneming. Wij verplaatsen ons in jouw organisatie, en denken actief mee in het proces. Wij verzorgen de techniek om elk vraagstuk op te lossen.