Content Power

Jouw app, ons werk

Een app laten maken? 

Idee voor een nieuwe app? Met al bijna 20 jaar is Content power die ideale partner om jouw app te realisaeren. Met kennis en ervaring in de techniek, gebruikerservaring en het beheerbaar maken van de app leveren wij apps op die elke keer de verwachting weten te overtreffen.

App markt
Pijl omlaag

Waarom kiezen voor Content Power?

Elk project is mogelijk

Miljoenen bezoekers per jaar of een kleine app om een idee uit te proberen. In de afgelopen 20 jaar hebben wij projecten in alle formaten langs zien komen. In elk geval weten wij een oplossing te vinden die aan de wensen en het budget voldoet.

Oog voor detail

Bij een echt prettig werkbare app moet elk detail kloppen. Een app moet er niet alleen goed uitzien, hij moet ook intuïtief werken. Daarom hebben wij een designer in ons team die zich volledig focust op de uitstraling en het gebruiksgemak.

Volledige controle

Bij veruit de meeste apps heb je zelf geen controle over de aanpassingen. Dit betekent dat elke aanpassing tijd en geld kost. Niet bij ons. Wij leveren bij de app een beheersysteem waarmee je zelf de inhoud aan kan passen. Waar en wanneer je dat wil.

Waardevolle partner

Al 20 jaar bewijzen we een waardevolle partner te zijn voor onze klanten. We denken mee en komen met oplossingen die echt aansluiten op de vraag en de manier waar op jij wilt werken. Ook zijn we altijd eerlijk over kosten en doorlooptijden. Zo sta je nooit voor een verassing.

iOS & Android in één

Onze apps werken op elk apparaat. Van Android tot iPhone. Wij ontwikkelen platform onafhankelijk. Waarbij het eindresultaat native aanvoelt en overal hetzelfde werkt op alle apparaten waarop de app is geïnstalleerd.

Website als bonus

Alhoewel de kern van je concept misschien bestaat uit een app, is vaak een aansluitende website een waardevolle aanvulling. Wij kunnen vanuit hetzelfde systeem ook een website leveren. Op die manier bereik je je klanten via elk mogelijk kanaal. Daarnaast helpt de website ook nog eens de populariteit van de app aan te jagen.

Wij werken met een vaste prijs en planning

App mogelijk vanaf

Een app is al mogelijk vanaf

1200 €

App realisatie

Een app kan al gerealiseerd worden in

3 weken

Klaar om jouw project te bespreken?

Neem contact op
Portfolio

Benieuwd naar wat we kunnen? Neem dan een kijkje bij ons eerder gerealiseerd werk.

Eigen beheersoftware

Dagenlijks vele uren werk aan werken met systemen die niet afgestemd zijn op bestaande processen? Lees hoe het ook anders zou kunnen.

Whatsapp automatiseren

Content Power heeft als eerste partij in Nederland een dienst gelanceerd waarmee het mkb op een betaalbare manier WhatsApp Business kan integreren in een website.

Contact

Neem contact op 

Content Power

Full Service Internetbureau

Sir Winston Churchillaan 299
2288 DC Rijswijk

 

Telefoon:

+31 (0)15 214 8308

 

Email:

info@contentpower.nl

Over Content Power

Wij realiseren branchespecifiek maatwerk. 
Hoe? Door het ontwikkelen van webapplicaties die perfect passen bij jouw onderneming. Wij verplaatsen ons in jouw organisatie, en denken actief mee in het proces. Wij verzorgen de techniek om elk vraagstuk op te lossen.